Kotizacija i registracija za AT-AAC konferenciju

Kotizacija i registracija za AT-AAC konferenciju

Proteklih smo dana dobili puno upita o cijenama i načinu plaćanja kotizacije za ATAAC konferenciju.

Puna cijena sudjelovanja na konferenciji je 1.000 kn (PDV je uključen u cijeni). Plaćanje kotizacije za samo jedan dio konferencije nije moguć. Moguća je samo kupnja ulaznice koja pokriva oba dana konferencije.

Popusti

Poseban popust od 50% odobrava se za studente i osobe s invaliditetom, te roditelje djece s teškoćama u razvoju. Za njih je cijena ulaznice 500 kn.

Odobrava se i popust od 20% za grupe od 5 ili više osoba. Ovaj se popust ne može kombinirati s drugim popustima. Javite nam se mailom na info@eglas.hr kako bi vam poslali ponudu za plaćanje za prijavljenu grupu.

E-Glas dijeli i besplatne karte za konferenciju svima onima koji žele doći na konferenciju, a za to nemaju sredstava. Pravo prijave imaju sve nezaposlene osobe (prijavljene na Zavodu za zapošljavanje) ili svi oni koji po članu kućanstva ostvaruju mjesečne prihode niže od 1.500 kn. Stranica prijave za besplatne karte nalazi se ovdje: www.bit.ly/ATAAC-karte1500

Izravno plaćanje

Prije ili odmah nakon plaćanja potrebno je napraviti registraciju osoba koje će doći na konferenciju. Te će informacije biti važne za pripremu materijala za posjetitelje konferencije. Registracija se može izvršiti putem formulara na ovoj web stranici:

www.bit.ly/ATAAC-registracija

Uplatu je moguće izvršiti izravno na žiro račun tvrtke E-Glas uz sljedeće podatke...

Naziv, OIB i adresa tvrtke: E-Glas d.o.o., OIB 01085855307, Slavka Krautzeka 83A, 51000 Rijeka, Hrvatska.

Iznos uplate: 500 kn (za studente i osobe s invaliditetom te roditelje djece s teškoćama u razvoju) ili 1.000 kn (za sve ostale). Ako se plaćaju karte za više osoba onda je potrebno uplatiti proporcionalno veći iznos. Npr. ako jedna ustanova plaća kotizacije za svoja dva logopeda onda će iznos uplate biti 2.000 kn.

Broj žiro računa: HR4124840081105169596, Raiffeisen bank d.d., Zagreb (za uplate iz inozemstva: SWIFT RZBHHR2X169596).

U pozivu na broj navesti broj ponude 2016-78.

Primjer opisa plaćanja: "ATAAC - kotizacija Marko Markić". Svatko upisuje drugo ime koje odgovara imenu osobe koja će doći na konferenciju. Ukoliko plaćate kotizaciju za više osoba potrebno je u opisu plaćanja upisati imena svih osoba.

Primjer ponude za plaćanje možete pronaći ovdje: ponuda-2016-78.pdf

Plaćanje kreditnim karticama

Putem sustava Entrio moguće je platiti i kreditnom karticom. Kupnja karata vrši se ovdje: 

https://www.entrio.hr/event/asistivna-tehnologija-i-komunikaacija-3205

  1. Odabrati željeni broj karata tako da se klikne na strelicu prema gore ili dolje kod željene cijene
  2. Kliknuti na tipku "Nastavi"
  3. Nakon što se učita nova stranica odabrati način plaćanja "Kartica" ili "Bankovna uplata"
  4. Unijeti podatke o platitelju
  5. Odabrati da li želite "Privatni račun" ili "Račun na ime tvrtke (R1)"
  6. Popuniti dodatne informacije o posjetitelju konferencije koje se nalaze na dnu stranice. Ove će informacije biti važne za pripremu materijala za posjetitelje konferencije.
  7. Kliknuti na tipku "Plati" na dnu stranice

Smještaj u Zagrebu

Za posjetitelje ATAAC konferencije koji dolaze iz drugih gradova dogovoren je poseban popust za smještaj u Zagrebu. Smještaj je u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama u hostelu Zagreb, Savska cesta 179:

www.hostelzagreb.com.hr

Cijena noćenja je 100 kn, a noćenja s doručkom 120 kn. Sobe su novo opremljene, s vlastitom kupaonicom i imaju besplatni bežični internet. Za rezervaciju smještaja treba samo nazvati broj hostela 01 309 8545 te zatražiti popust za sudionike ATAAC konferencije.