Boardmaker Plus! v.6

Boardmaker Plus! v.6

Boardmaker Plus za Windows

Boardmaker® Plus! donosi sve značajke softvera Boardmaker® za stvaranje tiskanog materijala, ali ne staje samo na tome. Boardmaker® Plus! obogatit će aktivnosti s tiskanim materijalima, kao i proces učenja pomoću njih. Oni sada postaju interaktivni zahvaljujući mogućnostima dodavanja zvuka, animacija i videa.

Boardmaker Plus v.6 za Mac OS

Boardmaker Plus v.6

Uz Boardmaker® Plus! možete izrađivati iste one materijale kakve ste izrađivali pomoću Boardmakera – kvizove, radne listiće, rasporede, knjige, aktivnosti za učenje i usavršavanje pisanja, igre i još mnogo toga na 44 jezika. S Boardmakerom Plus! ti materijali dobivaju glas, te vode i potiču učenike u procesu učenja.

Alati za prilagođavanje nastavnih aktivnosti Boardmakera Plus! oživit će nastavne sadržaje. Uz pomoć glasova, zvuka, animacije i videa moći ćete izrađivati aktivnosti u koje će se učenici rado uključiti i uz koje će učenje postati prava zabava. Uz bogat izbor alata i funkcija, naći će se ponešto za svakog učenika.

Uz Boardmaker® Plus! vježbe i igre dobivaju dodatnu dimenziju interaktivnosti i mogućnost dodavanja multimedijskih sadržaja, uključujući i materijale s interneta (zvučne materijale, video isječke i slike). Pomoću gumba koji se mogu pomicati na zaslonu računala oživjet će interaktivne poduke, testovi i igre.

Boardmaker Plus_PCS simboli      Boardmaker Plus_igre i učenje

Boardmaker Plus v.6 za Windows

Što dobivate u paketu?

Boardmaker® Plus!, kao i Boardmaker®, donosi više od 4500 slikovnih komunikacijskh simbola (PCS), crno-bijelih i u boji, na 44 jezika, a ako vam je potrebno, više simbola možete pronaći u dodatnim tematskim paketima.

Na raspolaganju su vam mnogobrojne funkcije i alati, više od 350 predložaka za printanje i obrazaca za komunikacijske kartice, kao i 600 kartica za interaktivne aktivnosti. Možete ih odmah koristiti ili prilagoditi potrebama svojih učenika, a ako želite, stvarajte sami svoje materijale.

Zahtjevi softvera

Boardmaker® Plus! je kompatibilan s operativnim sustavima Windows 2000, Windows XP, Windows 7, Windows 8 ili Windows 10, te Mac OS X 10.4.11 ili novijom verzijom – kompatibilan s Mac OS 10.7.X (Lion) i Yosemite OS 10.10.

Za ovaj je softver potrebno 256 MB ili više radne memorije i 1 GB mjesta na tvrdom disku. Za vrijeme korištenja programa CD mora biti u optičkom pogonu (čitaču CD-a).