Pregled Tobii Dynavox proizvoda

Pregled Tobii Dynavox proizvoda

PCEye Go

Tobii PCEye Go. Pristup računalu pogledom.

PCEye Go je uređaj za praćenje oka koji olakšava pristup računalu osobama koje ne mogu koristiti ruke.

Zamjena je za standardnog miša pa pomoću njega možete upravljati računalom služeći se samo očima. Radi na Windows računalima i tabletima, a spaja se putem USB porta.

PCEye Explore

PCEye Explore korisnike na zabavan način uči korištenju interakcije pogledom i omogućava pripremu za AAC.

Ovo je jeftiniji uređaj za praćenje očiju koji svima otvara svijet interakcije pogledom. Za naprednije korisnike koji žele koristiti softver za AAC preporuča se korištenje uređaja I+ ili PCEye Go.

Serija I+

Uređaji I-12+ i I-15+ omogućavaju generiranje govora uz pomoć ugrađenog upravljanja očima.

Ovi su uređaji optimirani za osobe s cerebralnom paralizom, Rettovim sindromom, mišićnom distrofijom, multiplom sklerozom, ALS-om i posljedicama moždanih udara kojima treba AAC da bi se njihov glas čuo i da bi mogli neovisnije živjeti.

Communicator 5

Tobii Communicator. Augmentativna i alternativna komunikacija (AAC).

Tobii Dynavox Communicator 5 je softverski paket za augmentativnu i alternativnu komunikaciju (AAC) koji radi s operativnim sustavom Windows i pomaže osobama s komunikacijskim teškoćama u postizanju efikasnije komunikacije.

Gaze Viewer

Gaze Viewer je alat za procjenu kognitivnih sposobnosti korisnika namijenjen terapeutima, učiteljima i roditeljima.

Ovaj program će kreirati video sa snimkom ekrana na kojoj se vidi kamo je korisnik gledao i kako mu se pogled micao.

Spremite te podatke kao pojedinačne slike ili filmove te ih koristite za izradu izvještaja za procjenu praćenja pogleda, shvaćanja pročitanog, rad u školi ili kliničke testove.

Boardmaker

Boardmaker® je kolekcija programa za izradu komunikacijskih kartica, interaktivnih aktivnosti, edukativnih i terapijskih aplikacija te prilagođene školske građe korištenjem PCS simbola.

Koriste ga učitelji, logopedi, radni terapeuti te učitelji i roditelji djece s posebnim potrebama.

Look To Learn

Look to Learn je programski paket s 40 zabavnih i motivirajućih aktivnosti za osobe koje tek počinju koristiti tehnologiju za praćenje očiju. Softver je stvoren u suradnji s učiteljima i terapeutima i podijeljen je u pet kategorija aktivnosti: Sensory, Explore, Target, Choose i Control (Senzorne vještine, Istraživanje, Ciljanje, Odabiranje i Upravljanje pogledom).

Inclusive Eye Gaze Learning Curve

Attention and Looking, Exploring and Playing i Choosing and Learning je kolekcija od 54 zabavne aktivnosti posebno razvijene za učenje ranog pristupa pogledom. Ova zbirka postupno vodi korisnika od razumijevanja uzroka i posljedica do korištenja pogleda za komunikaciju, učenje i slobodno vrijeme.

Eye Can Fly

Eye Can Fly je čarobna leteća avantura koja je posebno prilagođena za upravljanje očima, a sastoji se od 24 uzbudljive misije.